Все категории
Добавить товар

Тактичний військовий армійський рюкзак military 30 літрів чорний

1705 грн
Описание

Виробник: HARD
Вікова група: Для дорослих
Конструкція: М'які

Кілька примірників у наявності

"Великий армійський рюкзак, незважаючи на свою назву, призначений для використання не лише у військових цілях. Його зручно брати в туристичні походи та подорожі, на полювання, риболовлю тощо – ергономічно спроектований простір дозволяє грамотно розмістити всі необхідні речі та мати до них швидкий доступ, що особливо важливо в екстремальних умовах.

До переваг цієї моделі варто віднести і навісні підсумки, що йдуть в комплекті. Завдяки цьому ви можете легко трансформувати військовий рюкзак, збільшуючи чи зменшуючи його обсяг. Для регулювання товщини також передбачені бічні компресійні стяжки, а для рівномірного розподілу ваги та зменшення навантаження на хребет під час ходьби – поясні та нагрудні ремені.

Виготовлений тактичний рюкзак із міцного, водонепроникного та зносостійкого нейлону, що забезпечує не тільки довговічність його служби, а й гарний захист речей від вологи та забруднень. Для кріплення навісного спорядження на передній стороні та з боків є спеціальні стропи Molle (з їх допомогою фіксуються і підсумки)."

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Объем, л:
30-35 л

Похожие товары