Все категории
Добавить товар

Стильний рюкзак з led-екраном.

2500 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Led-рюкзак
Led-рюкзак — це ще одна популярна сучасна новинка серед модників і модниць. Просто купити смартфон — вже не найактуальніша мрія в молоді. Світлодіодний екран на передній частині виробу транслює неймовірні малюнки, анімацію. Таке дизайнерське рішення зробило річ дуже незвичайною. Сьогодні про такий рюкзак мріють школярі, студенти та навіть дорослі.

Світлодіодний рюкзак буває різних об'ємів, може досягати 35 літрів. Посилена конструкція такого портфеля дає змогу переносити в ньому повний комплект шкільного приладдя досить великої ваги. Сам же рюкзак важить небагато, тому не створює додаткове навантаження на хребет дитини. Жорстка спинка підтримує поставу, що сприяє профілактиці сувулості, сколіозу та інших патологій у школярів.

Рюкзак з екраном LED працює від акумулятора, який можна самостійно заряджати в домашніх умовах. Повного заряду батареї на 10000 мА·год вистачає до 4 годин безперервної роботи дисплея. Але головною перевагою сучасних Led-аксесуарів є можливість закачувати через бездротовий інтернет різні картинки й анімації на екран. Рюкзак з Led-екраном має монітор із 15 ступенями яскравості та розширенням 64*64 пікселі. Виріб виготовлений зі штучного матеріалу — нейлону. Текстурою нейлон схожий із шовком, красиво блищить, приємний на дотик, водночас стійкий до блякнення й перепадів температур.

Закривається рюкзак із дисплеєм на якісну змійку, а довжина бретельок легко регулюється за потреби. Петелька-тримач дає змогу нести виріб у руці, немов сумку. Крім Led дисплея, немає інших елементів декору, тому виріб має зовсім не химерний вигляд, а навпаки, стильний і сучасний вигляд.

Відмітними рисами такого аксесуара є:
якісна гарнітура;
недорога ціна;
компактні розміри;
пропаралонні бретельки.
На сайті інтернет-магазину можна дізнатися докладнішу інформацію про товари з дисплеями, вивчити асортимент, вартість, замовлення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серый
Материал:
Нейлон
Продавец
nikolay627586
nikolay627586
Была

Похожие товары