Все категории
Добавить товар

Тактичний військовий штурмовий рюкзак німеччина

979 грн
Описание

Тактичний військовий штурмовий рюкзак Німеччина

Рюкзак має систему перенесення, що складається з профільованих плечових лямок зі швидкороз'ємними пряжками - QD (Quick Deatemment), використовуваних для миттєвого скидання рюкзака. Стабільному носінню повного рюкзака сприяє повне плавне регулювання профільованих плечових лямок, їхнього нагрудного ременя і поясного ременя, що відстібається. 

Рюкзак має чотири кишені. У два основних відділення поміститься спальний мішок, провізія або запасні предмети одягу. Усередині більшого основного відділення є додаткова плоска кишеня на блискавці, куди ми можемо заховати різні дрібні предмети. Також є додаткова в меншій камері плоска кишеня і дві сітчасті кишені, пришиті до неї. 

У передній частині рюкзака також є дві менші кишені - велика внизу і менша вгорі - для перенесення дрібних предметів спорядження та швидкого їх пошуку. Розмір меншої кишені дає змогу носити з собою невелику цифрову камеру, навігатор, окуляри або телефон, а у великій є органайзер, куди можна покласти, наприклад, документи і ключі.
На зовнішній задній частині рюкзака є перегородка для сумки системи гідратації, що застібається на липучку (липучка).
Всі кишені закриваються на блискавки - товсті, спіральні, на подвійних блискавках - їхнє спрацьовування плавне і швидке.

Рюкзак має безліч можливостей кріплення обладнання та налаштування його доступності завдяки системі кріплення MOLLE (система дюймових стрічок, прошитих через кожен дюйм), розміщених спереду і з боків рюкзака. Він також має D-подібні кільця (закриті вушка у формі літери «D»), що дають змогу прикріплювати тактичне спорядження до рюкзака.
Припасування зовнішніх габаритів рюкзака під кількість спорядження, що перевозиться в ньому, можливе завдяки компенсаційним ременям - по обидва боки, знизу і зверху. Укорочення лямок дає змогу розправити рюкзак, наприклад, коли основне відділення порожнє, а менші кишені заповнені. Це дає змогу зберегти стійкість рюкзака і його привабливий зовнішній вигляд.

Місткість рюкзака до 30 літрів
Кількість камер 2
Застібка основного відділення ZIP
Кількість кишень 4 
Сумісність із молле/палс Так
Обладнання може бути прикріплене зовні Так
Сумісність із системою зрошення Так
Ремінь Так
Нагрудний ремінь Так
Ваги 1250 г
Габаритні розміри 450 х 290 х 250 мм

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Объем, л:
30-35 л

Похожие товары