Все категории
Добавить товар

Рюкзак 45- 50 л coyote песок кайот пентагон pentagon

3200 грн -21% 2559 грн
Описание

Характерики
колір Coyote
Матеріал: поліестер 600D
Ємність: 51 літрів
Розміри: 510 × 360 × 280 мм
Вага: 1470 г
Виробник: Pentagon, Греція

Наповнення як приклад

Великий тактичний рюкзак .
Він виготовлений з міцного та стійкого до стирання поліестеру 600D. Він ідеально підійде для туризму та виживання.

Рюкзак оснащений двома основними кишенями , що закриваються на двосторонні блискавки. На передньому відділенні вшиті дві менші кишені, які ідеально підійдуть для перенесення найнеобхідніших аксесуарів.

З боків і спереду рюкзака є стрічки в системі Molle / PALS для кріплення додаткових кишень і спорядження. На верхній, меншій, кишені додатково є панелі-липучки (велкро) , на які можна кріпити будь-які емблеми, наприклад, державний прапор, емблему частини, щоб надати рюкзаку індивідуальний характер .

Регулювання зовнішніх розмірів рюкзака до кількості спорядження, що переноситься, можливе завдяки бічним компресійним лямкам , по дві з кожного боку. Скорочення лямок дає змогу сплющити рюкзак, наприклад, коли основне відділення порожнє, а менші кишені заповнені. Це дозволяє рюкзаку залишатися стабільним. Вбудовані компресійні ремені можна використовувати для кріплення додаткового обладнання, наприклад: куртки, простирадла, килимки або спальний мішок.

Стабільному носінню рюкзака сприяють зручні широкі підтяжки , нагрудний ремінь і регульований стегновий ремінь. У верхній частині рюкзака додана транспортувальна ручка, що дозволяє носити рюкзак в руці. Стінка, що безпосередньо прилягає до спинки, оброблена мягкою сіткою та обшита поролоном, що забезпечує комфорт під час тривалих походів. Під нею закрите відділення на липучці для гідратаційного міхура .

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары