Все категории
Добавить товар

Рюкзак портфель ранець kite для початкової школи (ツ)

750 грн
Описание

Рюкзак шкільний каркасний Kite Education College line
Ранець для першокласника
Об'єм 14 л, 29x14x34 см.

Рюкзак Kite K18-580S-1 для хлопчиків молодшої та середньої школи вироблений із міцного поліестеру синього кольору з зображенням емблеми Коледж лайн. Дизайн з класичним принтом College line. Рюкзак виконаний у формі короба. Це ідеальна модель для першокласника, адже навіть при хаотичному пакуванні зошитів у рюкзаку пануватиме порядок. Модель схвалена німецьким інститутом здоров'я і ергономіки IGR. Ортопедична спинка Ergo kids з "повітропроникними" подушечками, анатомічні лямки правильної S-подібної форми та нагрудний ремінь сприяють щільному приляганню рюкзака до спини, мінімізують тиск на плечі та хребет дитини, дарують відчуття комфорту та легкості. Регульовані лямки та невелика вага, лише 1100 г, роблять виріб необтяжливим для дитини.

Рюкзак зручно фіксується за допомогою оригінального магнітного німецького замка фідлок. Це дає змогу швидко та надійно закріпити вміст рюкзака. Рюкзак складається з просторого відділення, передньої термокишені й 2 бічних кишень, куди легко поміщається пляшечка для води. Бічні кишені застібаються на блискавки та розширюються за допомогою липучок внизу кишені. Внутрішні роздільники для книг і зошитів допомагають школяреві правильно організувати простір у рюкзаку. На внутрішній стороні кришки рюкзака є спеціальне місце для розкладу. Виріб має зручну ручку-петлю. Посилене дно та ніжки легко миються і зберігають стійкість рюкзака.

Світловідбивальні елементи з усіх боків рюкзака забезпечують видимість дитини на дорозі в темну пору доби. Матеріал пройшов складні тести на зносостійкість і розриви, стійкий до впливу зовнішніх чинників, зберігає свої властивості й естетичний зовнішній вигляд тривалий час. Фурнітура виготовлена з якісного матеріалу, замки легко й плавно відкриваються.

Рюкзак без бірок, але у використанні не був. Потертості "магазинні".

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Материал:
Полиэстер
Продавец
iryna.klumba
ІринаВласніРечі
Супер-продавец
Киев
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары