Все категории
Добавить товар

Сумка жіноча sambag shopper біла

850 грн
Описание

Сумка Sambag Shoper - це незмінний аксесуар у шаленому темпі міста
Підійде на кожен день завдяки своїй практичності та місткості, відмінний варіант як для роботи чи навчання, так і для звичайних прогулянок

Характеристики:
Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.
Підкладка. Тканина оксфорд середньої густини. Матеріал міцний, стійкий до подряпин легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і рівномірно розподіляються. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.
Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою.
Шлейки. Плечеві ремені шкіряні з екошкіри, надійно пришиті на планку.

Функціональність. Зовні сумки спереду одна кишеня на блискавці. Всередині сумки велике відділення у якому одна кишеня на блискавці та одна відкрита кишеня. У сумку може поміститися ноутбук до 16 дюймів (залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього – при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці).

Розмір: 41*30*10 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
roskal17
roskal17
Супер-продавец
Львов
80% выполненных заказов
Был

Похожие товары