Все категории
Добавить товар

Велосумка сумка велосипедна на раму для смартфона хит 2024

980 грн
Описание

Велосипедна сумка на раму з відділенням для телефону та прозорою сенсорною панеллю (можливість перегляду навігації (Touch Screen). Сумка із водонепроникної тканини та прорезиненою блискавкою надійно захистить Ваш телефон та речі навіть під час грози. Також є можливість розблокувати пристрій за допомогою відбитка пальця....

ОПИС
Деколи, навіть крутячи педалі, важливо залишатися на зв'язку. Адже будь-якої миті може надійти дзвінок, або включений на смартфоні навігатор вказує шлях. У такі моменти тримати мобільний пристрій у руці не тільки дискомфортно, але й небезпечно – до падіння та травм одну мить! Сумка велосипедна на раму надійно зафіксує смартфон, який ви бачитимете перед собою.

Сумка на велосипед для телефону - надійний тримач.

Як і бардачок, велосумка для смартфона на раму кріпиться до рами за допомогою трьох ремінців із міцною липучкою. Але в цьому випадку ємність для речей тримається міцніше, а на її передній частині передбачена ніша для телефону! Помістіть у ньому мобільний пристрій і можете не переживати – від вібрацій апарат не випаде.

Велосипедна сумка для телефону для професіоналів та велолюбителів

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Продавец
svit714
svit714
Была

Похожие товары