Все категории
Добавить товар

Кругла жіноча сумка sambag bale блакитна з білим.

650 грн
Описание

Кругла сумочка Bale завдяки трендовій формі та базовому кольорі точно стане головним акцентом у твоєму образі.
Вона зручна, містка і, як наслідок, практична
Характеристики:
Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Блискавки типу YKK. Бігунки з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечовий ремінь шкіряний, надійно пришитий на планку. Підтяжка регулюється за допомогою металевого регулятора та прикріплена на карабінах. За потребою ремінь можна відкріпити.

Функціональність. Усередині сумки окреме відділення. З іншого боку середини кишеню на блискавці. Укріплене тверде дно. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Искусственная кожа
Продавец
roskal17
roskal17
Супер-продавец
Львов
80% выполненных заказов
Был

Похожие товары