Все категории
Добавить товар

Сумка жіноча sambag modena пудра

450 грн
Описание

Сумка жіноча Sambag Modena - твій ключ до свободи руху
Вона зручна, містка і, як наслідок, практична
Характеристики:
Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.
Підкладка. Тканина оксфорд середньої густини. Матеріал міцний, стійкий до подряпин легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і рівномірно розподіляються. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.
Фурнітура. Металева блискавка. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Рамки та регулятори бретелів металеві.
Шлейки. Плечеві ремені шкіряні з екошкіри, надійно закріплені на металевих карабінах. Довжина регулюється за допомогою металевого регулятора.

Функціональність. Зовні сумки кишеню на блискавці. Усередині сумки окремо одне відділення, яке поділено на кілька кишень. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Довжина ременя регулюється до 146 см. Сумку можна носити на власному ремені.

Розмір: 19*11*3 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Искусственная кожа
Продавец
roskal17
roskal17
Супер-продавец
Львов
80% выполненных заказов
Был

Похожие товары