Все категории
Добавить товар

Винтажный мессенджер сумка на плечо через тело tagger crew водонепроницаемая для...

1650 грн -7% 1550 грн
Описание

Tagger Crew 13 Inch Laptop Crossbody Shoulder Messenger Japanese Sundown Medium Recycled Bag Vintage Y2K

Розмір: Medium (37x23x11)
Заміри:
Довжина - 30 см;
Ширина - 11 см;
Висота - 23 см;
Довжина ремінця - 44 см;
Стан: Відмінний вінтажний, 9/10. Мінімальні сліди використання. Мінімально потерті зовнішні кути, є мінімальні косметичні потертості, що є звичним для цього матеріалу. Після делікатної ручної чистки.

Вінтажний мессенджер від голандського бренду Tagger. Розмір розрахований на ноутбук діаметром 13 дюймів. На принті зображений стилізований прапор Імперської армії Японії. Виготовлений з перероблених матеріалів (брезент з вантажівок, автомобільні ремені безпеки тощо), що також робить цю сумку надміцною, довговічною і водонепроникною. Всередині одна загальна кишеня і додаткова кишеня на блискавці. Вироблена орієнтовно в другій половині 2000-х років. Бренд на сьогоднішній день не функціонує, тому їх сумки доволі рідко зустрічаються зараз. Чудова альтернатива сумкам Freitag, в якості нічим не поступається.

Доставка:
Відправлення по повній передоплаті – Нова Пошта, Укрпошта;
Безпечна доставка Шафа - Нова Пошта, Укрпошта;
Накладений платіж за мінімальною передоплатою - Нова Пошта. Укрпошта тільки за повною передоплатою або через придбання покупки через Шафа / Безпечна доставка Шафа. Також можлива особиста зустріч в Івано-Франківську.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Полиэстер
Принт:
Абстракция С геометрическим принтом

Похожие товары