Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Сумка шоппер з термовідсіком розмір хl 42х35х13 см oxford з лимонним принтом

450 грн
Описание

Сумка шоппер від українського бренду Talisman - це яскраве і практичне рішення для всіх, хто віддає перевагу легкій сумці для щоденних походів на роботу, для шопінгу і навіть походів на пляж, при цьому залишаючись на хвилі стилю і модних трендів.

Правильно підібраний аксесуар, може доповнити ваш образ і підкреслити, як ваш настрій, так і ваш стиль. При цьому, ви відчуватимете на собі зрідка заздрісний погляд перехожих, оскільки ці сумки лімітованої серії!

Наша продукція пройшла усі етапи тестування на міцність і практичність, тому ми сміливо можемо її вам рекомендувати.

Унікальність сумки шоппера, окрім ексклюзивних принтів - наявність термовідсіка . Завдяки цьому рішенню, ви можете брати на роботу окрім документів ще і бокс з домашньою їжею на обід. І в літню спеку можна зберегти надовго прохолоду свіжих фруктів і напоїв для себе і ваших близьких, що буде великим плюсом при поході на пляж або в парк. А при відвідуванні торгових центрів, окрім купівлі важливих речей, можна заглянути у відділ гастрономії і, вже не відмовляючи собі, прихопити продукти без побоювання що вони зіпсуються без холодильника. І навіть в холодну погоду, для молодих матусь, в цій сумці можуть знаходитися важливі речі для вашого малюка, а термовідсік збереже тепло для смачного і корисного харчування на декілька годин довше.

Шоппер розміру ХL при габаритах 43х35х13 см має місткість до 18 л , а його вага складає всього 0,2-0,3 кг

Сумка має два основних відділення:
- перше - верхнє відділення на блискавці з міцним підкладом і 2 внутрішніх кишені: більшого (на блискавці) і меншого розміру для речей першої необхідності.
- друге - термовідсік, для зберігання охолоджних чи підігрітих напоїв, їжі тощо
Ширина ручок (строп) - 25 мм, що робить носіння сумки максимально комфортним.

У виробництві сумок використовуються тільки якісні матеріали.
Виріб виконаний з міцної тканини типу поліестер oxford 600d PUWR / PVC, яка має водовідштовхуюче просочення. Підкладкова тканина - поліестер oxford 190d в комбінації з армованою посиленою ниткою гарнтує довгий термін служіння.

Додаткові характеристики:

- термо відсік - фольгованний ізолон
- розмір зовнішньої блискавки - №5
- тип зовнішньої блискавки - тканина

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары