Все категории
Добавить товар

Кругла сумка-рюкзак maxi графіт - чорна

5190 грн
Описание

КРУГЛА СУМКА-РЮКЗАК MAXI ГРАФІТ - ЧОРНА.

Кругла сумка maxi - перлина нашої колекції Geometry. Створюючи цю колекцію, ми прагнули до унікальності та універсальності. І сумка maxi саме така!

Ця сумка не так проста, як може здатися на перший погляд. Її особливість полягає в здатності до перетворення. Тільки уявіть, купуючи один аксесуар, Ви отримуєте три! Це і досить містка крос-боді круглої форми, і стильний рюкзак, і дуже оригінальний клатч.

Всі ці метаморфози можливі завдяки змінним ремінцям, які йдуть в комплекті. Довжина плечового ременя для крос-боді і довжина лямок рюкзака легко регулюється.

Усередині сумки кілька кишень для дрібниць, а також одна зовнішня кишеня на внутрішній стінці. Закривається сумочка на міцну блискавку. Виготовлений аксесуар з дуже щільної натуральної шкіри, яка відмінно тримає форму.

Цей стильний і незвичайний аксесуар дійсно можна назвати універсальним, оскільки він відмінно впишеться в будь-який образ. Міняйтеся кожен день з круглою сумочкою maxi і будьте неповторні!

Розмір: 27см х 27см х 8см -довжина плечового ременя для крос-боді 105 см -довжина ремінців для рюкзака регулюється до 90 см.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником.

Доставка:
💠 Оплата на карточку Приват Банку.
💠 Можна наложеним платежем (передоплата 200 грн. на пересилку)
💠 Відправка службою доставки “Нова пошта".

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Материал:

Похожие товары