Все категории
Добавить товар

Поліроль відновлювач фар авrо (оригінал) 237 ml hr-237

200 грн
Описание

Тип: Поліролі

Кілька примірників у наявності

Поліроль ABRO HR-237 призначений для відновлення прозорості фар транспортного засобу. Використання даного засобу допоможе поліпшити видимість. Якщо застосовувати поліроль регулярно - раз в 3 місяці, це дозволить видалити помутніння на фарах і запобігти їх повторне появи. Об'єм складає 237 мл
Спосіб використання:
Перед нанесення поліролі необхідно струсити упаковку. Нанесення потрібно робити м'якою ганчіркою на поверхню фар. Круговими рухами втерти поліроль. Після здійснити процес полірування чистою ганчіркою. Якщо очікуваний результат не досягнутий і помутніння повністю не видалені, процес потрібно повторити ще кілька разів для досягнення найкращого результату. Для найбільш складних ситуацій допустимо використання дрібної наждачного паперу.
Безпека:
Склад поліролі ABRO HR-237 включає нафтові дистиляти, тому зберігання повинно бути виключно у вертикальному положенні. При використанні дотримуватися всіх заходів безпеки і уникати попадання в очі або на шкіру. При проковтуванні негайно звернутися до лікаря. Після виконання процесу полірування ретельно вимити руки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары