Все категории
Добавить товар

Автономер наноплівка антишраф

400 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Інше

Кілька примірників у наявності

Чи можна вберегтися від штрафів? Раніше це було нереальним завданням. Але зараз усе змінилося. На ринку з'явилася наноплівка на автомобільні номери проти камер. Це інноваційний продукт, який гідно оцінюють власники транспортних засобів. Вони зазначають його ефективність і доступну вартість. Якщо Вам потрібна наноплівка на номери, купіть її в нас. Ми пропонуємо оригінальний продукт від компанії-виробника!
Наноплівка: що це таке?
Наноплівка на номери від камер виконує важливу функцію. З її допомогою на фотознімках виходять білі плями. Їх ніяк не можна ідентифікувати. Тому новий продукт має величезний попит. Його купують власники машин, які не хочуть витрачати гроші на оплату штрафів!
Наноплівка відгуку має позитивні. Вона виготовлена за запатентованою німецькою технологією. Сучасні розробники доклали максимум зусиль і створили продукт, у якого немає аналогів. Для цього вони використовували досвід і знання.
Наноплівка, що приховує номер, має важливі переваги. Під ними мається на увазі такі аспекти:
Німецька якість — цим усе сказано. Наноплівка від штрафів відповідає високим стандартам. У ній все продумано.
Легкість використання — виріб приклеюється до поверхні за кілька хвилин. Для цього не потрібні спеціальні інструменти та вміння.
Довговічність — покриття слугує упродовж двох років. Воно не деформується й не змінює початкових властивостей.
Стійкість до негативних чинників — наноплівка від камер не боїться снігу, перепадів температур, дощу.
Звичний зовнішній вигляд — під час використання виробу ніщо не викликає підозри. Покриття не можна помітити неозброєним оком. Тому в працівників не виникають питання.
Наноплівка проти камер — інноваційний виріб, що має простий принцип дії. Під час її застосування замість номера машини на світлині залишається біла пляма. Його неможливо ідентифікувати за допомогою комп'ютера або іншого пристрою. Якщо на номер автомобіля подивися співробітник поліції, він чітко побачить реєстраційний номерний знак. Необхідна інформація видно з відстані 20 метрів. Тому за застосування спеціальної плівки автовласника не можуть оштрафувати. Все відповідає встановленим стандартам.
Наноплівка на держ номер — те, що Вам потрібно!
Ми пропонуємо революційний продукт, створений за передовою технологією. Він виготовляється із сучасних матеріалів і на новому обладнанні. Це запорука високої якості!
Наноплівка, що приховує номер від камер, складається з декількох шарів:
основа;
полімерний шар;
скляна призма — наноплівка на автомобільні номери виконує знаменитову функцію. У ній передбачена скляна призма, завдяки якій заломлюються світлові промені;
спеціальний світлофільтр — пристрій, що утримує світловий потік. З його допомогою темний фон засвічується;
плівка — зовні непомітне покриття, що приховує інформацію від гаїшників.
Наноплівка на номер авто — нове пристосування, з яким забезпечується 100% захист від штрафів. Воно незамінне для всіх, хто любить швидку їзду на машині. За наявності плівки можна не переживати про наслідки. Порушення її буде зафіксоване на фотографії. На ній залишиться тільки біла пляма.
Наноплівка не видно людського ока. Вона виготовлена в такий спосіб, щоб була забезпечена захист від штрафів. Використання покриття абсолютно законне. Можна не турбуватися з такого приводу! Ціна вказана за 4 цифри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары