Все категории
Добавить товар

Адаптер hoco in-car bt audio receiver spring cable dup02 | bt5.0

349 грн
Описание

Виробник: Hoco
Тип: FM трансмітери

Адаптер Bluetooth ресивер HOCO DUP02 In-car BT audio receiver spring cable
Це високоякісний спосіб слухати улюблену музику на автомобілі, не підключаючи телефон до автомагнітола кабелем. Він легко підключається до роз'єму USB та AUX в автомобілі та гарантує, що подорож пройде з гарною музикою у фоновому режимі. Аудіоадаптер Hoco DUP02 має вбудований мікрофон, що дозволяє приймати дзвінки, не відриваючи очей від дороги. Ви можете забути про спотворення звуку, оскільки його інтелектуальна інтегральна схема забезпечує стабільне з'єднання та кришталево чистий звук. Програвач Hoco Audio Receiver DUP02 створює бездротовий аудіосистему автомобіля. Вам більше не потрібно аудіо-кабель для прослуховування музики зі смартфона через колонки машини. Сполучення з мобільним пристроєм відбувається через Bluetooth.

Особливості кабелю адаптера для Bluetooth Hoco DUP02:
Підтримка дзвінків – функція "вільні руки"
Вбудований мікрофон
Bluetooth 5.0 - найкраща сумісність, стабільність та швидкість
Автоматично пару та підключення після першого разу
USB джерело живлення, не потрібно турбуватися про недостатню потужність та час автономної роботи.
Матеріали
Мініатюрний програвач виготовлений із міцних та надійних матеріалів: міцного ABS-пластику, стійкого до появи корозії алюмінієвого сплаву, термостійкого цинкового сплаву.

Дизайн
Зовні нагадує звичайний кабель. На одному кінці якого конектор 3.5 мм mini jack – для підключення в аудіо роз'єм на магнітолі, а на іншому – USB, який є додаванням для адаптера. Між собою вони з'єднані кабелем як пружини. Такий шнур не займе багато місця у сумці чи бардачку машини. Чи не зав'яжеться у вузол і не сплутається з іншими проводами.

Простота використання
Для початку роботи програвач вставляється в роз'єм 3.5 мм аудіопристрою, а також підключається до роз'єму USB автомобільного зарядного пристрою для живлення. Тепер програвач увімкнений і готовий до роботи. Після цього відразу можна підключати до нього свій смартфон, з якого ви хочете транслювати музику або аудіо-книгу на стаціонарні колонки автомобіля.

Гарнітура
Вбудований мікрофон дозволяє використовувати програвач як пристрій гучномовця для розмов по мобільному телефону. Це звільнить Ваші руки для безпечного керування автомобілем.

Технічні характеристики блютуз адаптера Hoco DUP02:
Мікрофон: Вбудований
Матеріал: Алюмінієвий Сплав + ABS
Сертифікація якості: RoHS, CE, FCC, КНР
Вихідний роз'єм: mini jack 3.5 мм
Bluetooth версія: 5.0
Дистанція Bluetooth: до 5 м
Чутливість мікрофона: 90dB
Частотний діапазон: 20-20000 Гц
Підходить для пристроїв: iOS, Android
Довжина: нерозтягнута 45 см, натягнута 120см.
Вага: 11 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары