Все категории
Добавить товар

Колпаки колесные j-tec modena black (r15) (4шт.)

1000 грн
Описание

Діаметр обода: R15

Колісні ковпаки J-Tec / Jacky Modena Black (R15) відрізняються своїм оригінальним та неповторним виглядом і в поєднанні з високоякісної пластмаси та фарбуванням, надають неповторний стиль Вашого автомобіля .
Зовні, ковпаки J-Tec / Jacky Modena Black (R13) можна легко сплутати з литими дисками. Якість виготовлення всіх ковпаків J-tec / Jacky на найвищому рівні.
Яскравий і неповторний дизайн зможуть додати будь-якому автомобілю свій стиль і вишуканість.
Ковпаки J-tec/Jacky виготовляються на заводі в Польщі. Компанія багато років присвятила розробці та покращенню якості фізичних характеристик ковпаків, а також неповторного модельного ряду. Продукція під брендом J-tec/Jacky відома по всьому світу.
Ковпаки J-Tec/Jacky Modena Black (R15) відлиті з якісного пластику, який стійкий до механічних навантажень та перепадів температур, а також пройшли всілякі перевірки на якість за європейськими стандартами. Багаторазово перевірено та схвалено автолюбителями по всьому світу.
До всіх ковпаків, у комплекті, додаються металеві кільця, якими можна регулювати ступінь жорсткості фіксації ковпаків за автомобільні диски.
Ковпаки колісні J-Tec/Jacky Modena Black (R15) прикрасять зовнішній вигляд коліс Вашого автомобіля, а також захистять диски від болота, бруду, снігу, сльоти та солей.
Ковпаки колісні J-Tec / Jacky Modena Black (R15) (4шт.)
Характеристика:
Виробник – J-tec / Jacky (Польща) Модель - Ковпаки колісні J-Tec / Jacky Modena Black(R15)
Матеріал – високоякісний пластик
Кількість – 4 штуки

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный