Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Літні шини continental vancocontact 2 195/70 r15 97t rf

4180 грн
Описание

ПРОХАННЯ ВЗНАВАТИ НАЯВНІСТЬ ТА АКТУАЛЬНУ ЦІНУ ЗАЗДАЛЕГІДЬ В ЧАТІ ЧИ ЗА
НОМЕРАМИ ТЕЛЕФОНУ !!!

Літня гума Continental VancoContact 2 випущена у 2006 році відомим німецьким
шинним концерном та призначена для тривалої експлуатації на мікроавтобусах та
легковантажних автомобілях. Модель виділяється тривалим терміном служби та
високими показниками комфорту, що надзвичайно важливо для цієї категорії шин.
Покришка чудово переносить їзду на великі відстані без втрати якості основних
ходових параметрів.

Техніко-експлуатаційні властивості протектора

- Плечові зони оснащені масивними блоками жорсткої конструкції, які забезпечують відмінні показники керованості та стійкості у поворотах. Оригінальність дизайну цієї моделі обґрунтована прагненням інженерів забезпечити їй стійкість до високих навантажень без втрати безпеки у складних дорожніх умовах та при тривалих переїздах.
- Автомобільна гума Континенталь Ванко Контакт 2 забезпечує транспортному засобу впевнені та чіткі реакції на команди керма, утримує стабільну спрямованість курсу за будь-яких умов їзди. Ці якості вона отримала з допомогою запровадження структуру протектора двох центральних ребер підвищеної жорсткості.
- Зовнішні бічні елементи протектора оснащені сайпами, що дає змогу помітно скоротити гальмівну дистанцію та гарантувати надійне зчеплення з мокрою поверхнею. Сайпи здійснюють відділення водної плівки, утримуючи безперервний контакт із дорогою.
- Знижений рівень шумів і вібраційних навантажень при швидкісній їзді - досягнення передових розробок, використаних у конструкції протектора. Технології тривимірного моделювання дозволили інженерам оптимізувати глибину та крок усіх робочих елементів.
- Тривалий експлуатаційний ресурс цих шин та оптимальна ціна на Continental VancoContact 2 служать додатковими перевагами, що впливають на популярність цієї моделі.
- Спеціальні виїмки плечових зон сприяють кращому відводу тепла, що утворюється при терті шини поверхню дороги. У літній період додаткове нагрівання відбувається ще за рахунок високих температур навколишнього середовища. Тому застосування таких компенсаційних елементів дозволяє продовжити термін служби виробу, знизивши можливість його перегріву і швидкого зносу.
- Мінімізація ризику зриву в гідропланування та занесення була здійснена завдяки оснащенню покришки потужною та продуктивною дренажною системою. Три поздовжні широкі канали, радіальні ламелі та виїмки плечових зон чудово справляються з великими обсягами води та сльоти, швидко відводячи їх за межі контактної плями.

Маркування RF (RF Reinforced)-посилена шина має збільшений індекс
навантаження.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Сезонность:
Диаметр:
R15
Ширина шины:
Профиль (высота):
70
Тип авто:

Похожие товары