Все категории
Добавить товар

Лазерний далекомір (лінійка, рулетка) cp-3007

449 грн
Описание

Тип обладнання: Лазерні далекоміри

Доставка:
•Новая почта
•Укрпочта

Оплата:
•у разі отримання на пошту (наложне плаття)

Зв'язок:
+38**********

********:
✍️ @******
✍️ @*********

Лазерна лінійка **** ******** 3007 має міцний пластик корпусу. Вбудований досить точний термометр, можлива похибка — 0,5 мм. Але це залежить від кута нахилу далекоміра ********** ******** 3007 до замірюваної площини. Адже навіть зміщення на 1 градус може понести за собою зсув замірів на 1 см і більше. У такому разі може висвітитися напис ***** — означає, що співвідношення кута до вимірювальної площини критично неправильне або замірювана площина нерівна (наприклад, сильно розбита стінка, розламовані дошки або штора).

Особливості

Лазерна видима точка — "приціл" для більшого орієнтування вимірювань. Светит в течении 6-ти сек.
Пам'ять для зберігання трьох результатів замірювання. Для додавання виміру потрібно натиснути клавішу "*****" і вибрати одну з кнопок пам'яті M1, M2, M3. Для очищення пам'яті натиснути та утримувати кнопку "***** *****".
Калькулятор для розрахунку площі; дає змогу складати та віднімати результати вимірювань. Для розрахунку площі натискаєте клавішу "****" і вибираєте 2 заздалегідь збережені значення з: M1, M2, M3.
Вбудований термометр для вимірювання температури приміщення. Для отримання надійніших розрахунків температур досить залишити прилад у приміщенні на 20-30 хвилин.
Зручні кнопки нормального розміру;
Легка вага приладу.
Далекомір ********** ******** ******** ***** ***** ******* — це лазерна лінійка, яка допоможе під час ремонту або на будівельних об'єктах.

Технічні характеристики

Точність вимірювання: +/- 0,5%, +/- 1 см.
Робоча температура: 0 ~ 43'C;
Максимальна відстань 18 м;
Мінімальна відстань: 0,5 м.
Макс площа: 18 x 18 квадратних метрів;
Макс. об'єм: 800 кубічних метрів.
Живлення: 1 батарейка: Крона.
Потужність: 1х9V
Розміри: 15*7*5 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары