Все категории
Добавить товар

Компактний автоматичний цифровий мультиметр перо czdang fs1s ncv

399 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Вид приладу: Мультиметри

Кілька примірників у наявності

Мультиметр FS1S являє собою інтелектуальний портативний вимірювач кишенькового типу з визначенням справжніх середньоквадратичних значень вимірюваних величин. Прилад дає змогу точно вимірювати постійну й змінну напруги, опір і частоту. Має функцію продзвонки ланцюгів, діодного тесту, безконтактного детектора напруги, визначення фазного й нульового провідників і знаходження обриву провідника під змінною напругою. Інструмент оснащений цифровим дисплеєм з підсвічуванням, а також ліхтариком, що дає змогу легко працювати та зчитувати показання в темряві. Має функцію автоматичного вимкнення після 15 хвилин бездіяльності. Під час вимірювання електричних величин цей прилад автоматично визначає їхній діапазон. Для живлення пристрою використовується дві батареї типу ААА (НЕМАЄ В КОМПЛЕКТІ).

Особливості:
1. Універсальний автоматичний вимір: універсальний дизайн мультиметра пір'яного типу гарантує точний вимір основних електричних параметрів: від напруги, опору і частоти змінного струму до перевірки цілісності ланцюга, перевірки діодів і визначення фазного й нульового провідників. Завдяки функції автоматичного вибору діапазону ви можете бути впевнені, що щоразу отримуватимете точні показання.
2. Швидкий відгук і точність: цифровий мультиметр на 6000 відліків має швидкість вибірки 3 рази на секунду й високу точність вимірювання.
3. Простота в експлуатації: Прилад має чіткий РК-екран, який відображає вимірювані значення, що легко читаються, функцію збереження даних, звуковий сигнал під час використання різних функцій та індикацію низького заряду батарей.
4. Безконтактне виявлення напруги: Прилад має вбудований датчик NCV і червоний світлодіодний індикатор, які допомагають визначити наявність поблизу змінної напруги. Що ближче ви перебуваєте до джерела живлення, то активніша сигналізація.
5. Виявлення фаз: Вбудована в мультиметр функція виявлення фаз дає змогу легко ідентифікувати фазні та нейтральні дроти.
6. Виявлення обриву ланцюга: Мультиметр оснащений функцією виявлення обриву ланцюга, що дає змогу легко ідентифікувати обрив у проводі за допомогою безконтактного режиму виявлення напруги.
7. Функція ліхтарика: Ручний мультиметр оснащений яскравим ліхтариком, який допомагає ефективно висвітлювати темні й важкодоступні області, що дозволяє з легкістю працювати в умовах низької освітленості. 
8. Універсальність: Завдяки ергономічному дизайну й компактним розмірам його можна брати з собою куди завгодно, що дає вам можливість працювати в найрізноманітніших умовах.
9. Якісні матеріали та портативний розмір: Вимірювач виготовлений з висококласних електронних компонентів і міцного пластикового корпусу, має малу вагу (менше 90 г) і зручний для хвата та перенесення, має кишеньковий розмір.
10. Широке застосування: цифровий мультиметр FS1S - простий, зручний інструмент і помічник для безпечного й точного тестування, діагностики та розв'язання різноманітних автомобільних і побутових електричних завдань.

Характеристики:
- Торгова марка: CZDANG.
- Модель: FS1S.
- Матеріал: АБС.
- Матеріал центрального щупа: латунь/ПВХ.
- Колір: чорний.
- Екран: РК-дисплей.
- Метод вимірювання: подвійне інтегральне аналого-цифрове перетворення.
- Час вибірки: близько 3 разів на секунду.
- Індикація перевищення діапазону: "OL" відображається в самому верхньому положенні.
- Вимірювання напруги постійного струму (діапазон вимірювання / точність / роздільна здатність):
6 В / ±(0.5%+3) / 0001 В
60 В / ±(0.5%+3) / 0,01 В
600 В / ±(0.5%+3) / 0,1 В
- Вимірювання напруги змінного струму (діапазон вимірювання / точність / роздільна здатність):
6 В / ±(0.5%+3) / 0001 В
60 В / ±(0.5%+3) / 0,01 В
600 В / ±(0.5%+3) / 0,1 В
- Вимірювання частоти (діапазон вимірювання / точність):
0,1 Гц ~ 30 кГц / ±(2.0%+3)
0,1 Гц ~ 100 кГц / ±(2.0%+3)
- Вимірювання опору (діапазон вимірювання / точність / роздільна здатність):
600 Ω / ±(1.2%+3) / 0.1 Ω
6 кОм / ±(1.2%+3) / 1 Ω
60 кОм / ±(1.2%+3) / 10 Ω
600 кОм / ±(1.2%+3) / 100 Ω
6 MΩ / ±(1.2%+3) / 1 кОм
60 MΩ / ±(2.5%+3) / 10 кОм
- Автовимкнення: через 15 хвил…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары