Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Лобзик craft jsv 650p + подарунок "комплект якісних пилок

999 грн
Описание

Тип інструмента: Електролобзики

Craft JSV 650P + подарунок "комплект якісних пилочок Bosch або Rebir"

Лобзик Craft JSV-650P призначений для наскрізного криволінійного та прямолінійного різання деревини, деревно-стружкових і деревно-волокнистих плит, листового прокату зі сталі, алюмінію та інших металів.

Лобзик Craft JSV-650P є одним із найкращих представників побутового класу інструментів у своїй ціновій лінійці. Він слугуватиме довгі роки без зламання за умови правильного догляду й експлуатації. Ця модель обладнана надійним двигуном із потужністю 650 Вт, що робить його досить терпким у разі тривалих робіт. Регулювання частоти ходу пилки в межах від 500 до 3000 ходів за хвилину проходить електронним способом, тобто від ступеня натискання кнопки запуску, чим сильніше жмете, тим швидший хід. Це дуже актуально під час фігурного різання різних матеріалів, де потрібна часта зміна швидкості ходу на різних ділянках роботи. Кут пропилу можна змінювати на 45 в той чи інший бік, залежно від потрібного результату.

Скобоподібна ручка Лобзика Craft JSV-650P і весь корпус загалом виготовлені в ергономічному дизайні, щоб інструмент лягався максимально комфортно та щільно в руку оператора. Вся практичність і функціональність дизайну розрахована на те, щоб полегшити та спростити керування інструментом. 

Електролобзик Craft JSV-650P обладнаний зсувним прозорим щитком, підвищуючи безпеку оператора та водночас забезпечуючи прекрасний огляд робочої поверхні. За тривалого безперервного розпилювання можна скористатися кнопкою фіксації, щоб зняти зайве навантаження з пальців. Наявність вбудованого патрубка дає можливість під'єднання будівельного пилососа. Приємним доповненням під час купівлі Лобзика Craft JSV-650P стануть дві пилки, які входять до комплекту постачання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
aleks...
aleksyaysomov58981
Чернигов
0% выполненных заказов
Была