Все категории
Добавить товар

Лазерний рівень huepar 903cg 3d

3800 грн
Описание

Тип інструмента: Вимірювальні інструменти

Торг

Пропоную Вашій увазі професійні лазерні рівні-нівеліри Huepar. Huepar - .це відмінно зарекомендувавший себе бренд компанії Levelsure Optoelectronics technology co., Ltd. Має сертифікати CE, ROSH, FDA і на сьогодні складає серйозну конкуренцію компанії Bosch на ринках Європи і США. Levelsure Optoelectronics technology co., Ltd. використовує лазерний блок Osram, який є найкращим зеленим лазерним блоком у світі в даний час; зелений лазер в 2 рази яскравіше червоного лазера з джерелом (діодом) аналогічної потужності. Лазерні рівні Huepar виготовлені у відповідності з найжорсткішими вимогами американського ринку, задовольняє їх більше 7 років, і в якості заохочення пропонує всім споживачам повну 2х річну гарантію.
Huepar 903CG, 903DG, GF360G - це багатофункціональні лазерні рівні, які проектують три взаємно-перпендикулярні площини(одну горизонитальну і дві верикальні), створюючи 3*360° - 12 зелених ліній. Huepar 903CG, GF360G - це рівні з верхнім розміщенням лазерного модуля. Лазерний рівень Huepar GF360G є оновленою версією Huepar HP-903CG. На відміну від попередньої версії має більш потужний корпус із прогумованими вставками, спеціальний блок для заряджання акумулятора окремо від приладу та оновлені версії діодів ОСРАМ. Huepar 903DG - це рівень з нижнім розміщенням лазерного модуля, завдяки чому досягається мінімальна відстань променя до підлоги. Завдяки приміненню в пристроях лазерних модулей німецької компанії Osram, забезпечується висока точність і надійність приладів. Лінії тонкі, яскраві, зеленого кольору. Максимальна робоча дальність в приміщенні в звичайному режимі до 20м, в одну сторону, тобто повний діапазон - до 40м. і до 50м в імпульсному режимі при приміненні лазерного приймача Huepar LR-6RG і LR-5RG.
Кожну площину проектованиї ліній можна включати як окремо, так і разом з іншими площинами. Перемикання здійснюється за допомогою короткого натискання кнопок на клавіатурі приладу.
В комплектацію пристрою 903DG крім того входить ще пульт дистанційного керування, що надає зручності користування приладом. Пульт обладнаний кнопками H та V. за допомогою яких віддалено можна включати, чи відключати окремі лінії.
Для захисту маятника при транспортуванні в приладі передбачено механізм блокування маятника.
Лазерні рівні Huepar можуть працювати в кількох режимах:
Режим самонівелювання:
Як тільки маятник розблоковано, включається режим самовирівнювання. До 4° прилад сам вирівнює і виставляє горионталь. Коли прилад знаходиться поза діапазону самонівелірування ± 4 °, то лазерний промінь буде швидко блимати, а також видавати звуковий сигнал(903DG), сповіщаючи про необхідність ручного налаштування.
Ручний режим:
Коли маятник заблокований, лазерний прилад можна розмістити під будь-яким кутом. Лазерний промінь буде блимати кожні 3-5 секунд, щоб нагадати вам, що тепер він не самовирівнюється.
Імпульсний режим
Після включення і перемикання маятника у відкрите положення, коротко натисніть кнопку V, щоб включити імпульсний режим. Індикатор загориться синім кольором.
Імпульсний режим розширює робочий діапазон до 200 футів. в більш яскравих робочих умовах при використанні з лазерним приймачем Huepar.
Тримайте імпульсний режим при використанні цією системою.
Він сумісний тільки з лазерним приймачем Huepar LR-6RG і LR-5RG.
Ударостійкий і прогумований корпус виготовлений по стандарту пило- і вологозахисту IP54, що забезпечує хорошу роботу в небезпечних робочих умовах.
Рівень оснащений літієвою батареєю великої місткості -5200 мАгод., що забезпечує до 6-8 годин роботи на одному заряді. Батарея обладнана виходом для зарядки, і може заряджатися через порт типу c окремо від рівня. Також підтримується пряма зарядка: лазерний прилад можна використовувати на робочому місці з прямою зарядкою, навіть якщо вийняти акумулятор. Захист від зарядки допомагає запобігти перезарядці приладу.
В комплектацію приладу входить поворотна база(мала тринога) а також багатофункціональний магнітна база, яка обладнана великою кількістю налаштовувальних гвинтів, за допомогою яких можна виставити прилад в любо…

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары