Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Універсальний набір інструментів для ремонту, 56ед.

2350 грн
Описание

Виробник: Intertool
Тип інструмента: Набори
Кілька примірників у наявності

Універсальний набір інструментів , 56ед., Cr-V STORM INTERTOOL ET-8056

Головна перевага цього набору - його комплектація! Він містить 56 одиниць, включаючи тріскачку та шестигранні головки, що дозволяють виконувати різнопланові роботи зі закручування й відкручування кріплення. А наявність подовжувача та кардана полегшує роботу навіть в недоступних місцях.

Спеціальні головки для зняття свічок запалювання (21, 16 мм) дозволяють заміняти свічки на автомобілях будь-якого виробника, включаючи країни Європейського Союзу.

Різноманітні біти (TORX, PH, SL) стануть незамінними при роботі з різними типами шліців, що використовуються в меблевій промисловості, будівництві, машинобудуванні та інших галузях.

Всі необхідні інструменти зібрані тут для швидкого виконання будь-яких ремонтних робіт. Пасатижі, молоток, сантехнічні кліщі, набір викруток і комбінованих ключів роблять цей комплект бажаним подарунком для будь-якого господаря.

Не втрачайте можливості мати універсальний набір інструментів, який забезпечить вас усіма необхідними засобами для ремонту. Замовляйте його вже сьогодні та вперед до успішних ремонтних робіт!

Більше варіантів доступно на нашому веб-сайті ******************* Ви можете знайти ще більше комплектів інструментів з такими ж вигідними умовами на нашому сайті. Вибирайте з багатьох моделей, щоб знайти найбільш підходящий для ваших потреб.

Зайдіть на TOOLS to HELP сьогодні і ознайомтесь з повним асортиментом. Всі замовлення здійснюються зручно та безпечно, і ми гарантуємо швидку доставку.

Зробіть свій ремонт легким і приємним з нашими універсальними наборами інструментів.

БАЖАЄТЕ БІЛЬШЕ ВАРІАНТІВ? ВІДВІДАЙТЕ НАШ ВЕБ-САЙТ ****************** ТАМ БАГАТО КОРИСНОГО!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары