Все категории
Добавить товар

Електрична щітка для прибирання cleaner brush бездротова

250 грн
Описание

67 310 70 71

Електрична щітка для прибирання Cleaner brush – це електричний скрубер із двома змінними головками щітки, які можуть замінити всі типи очисних робіт. Це дозволяє виконувати роботи з очищення легше та швидше.

Портативна електрична щітка, що чистить, обладнана потужною батареєю 1200 мА·год, яка може збільшити швидкість до 1200 об/хв. Високоякісна батарея великої ємності означає, що вона працюватиме довше після повної зарядки, і ви можете легко чистити.

Особливості:

Висока продуктивність. Портативна електрична щітка, що чистить, обладнана потужною батареєю 1200 мА·год, яка може збільшити швидкість до 1200 об/хв. Високоякісна батарея великої ємності означає, що вона працюватиме довше після повної зарядки, і ви можете легко чистити.

Високоякісний матеріал. Електричні очисні щітки виготовлені з міцного матеріалу ABS з твердим закритим захисним чохлом для досягнення певної водонепроникної функції. Просто натисніть кнопку і злегка утримуйте скрубер і дайте вам чисте і комфортне місце існування.

Широкий спектр застосування. Підходить для очищення ванної кімнати, ванної кімнати, душу, стільниць, плит, раковини, скла, кухонних лав, плиток, ванн і т.д.

Характеристики:

Назва продукту: ручна електрична щітка для чищення, скруббер, портативна щітка
Колір: Рожевий
Потужність: 20 W
Режим заряджання: USB
Клас водонепроникності: IPX7
Місткість акумулятора: 1200 мАг
Кількість оборотів: 1200 об/хв
Матеріал виробу: АБС+ПП

Комплектація:

Електрична щітка для прибирання Cleaner brush
3 насадки
USB шнур
Інструкція
Заводська упаковка

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?