Все категории
Добавить товар

Масажер для обличчя мікрострумовий ультразвуковий

390 грн -11% 350 грн
Описание

безголкова мезотерапія Heelly
*пристрій класу преміум

*сучасний, міцний, ефективний, елегантний і естетичний

*підтяжка обличчя нового покоління PRO

*ультразвукове очищення, кріотерапія

*струми EMS, зволоження

*режим холодного/ теплого компресу

*синтез колагену, ультразвуковий вібраційний масаж

*синій, червоний фотонний світло

*3 рівня потужності, частота вібрації 10000/хв

*нівелює ознаки старіння шкіри

*зменшує набряклість і почервоніння

*підтягує і підтягує шкіру, звужує пори
-ліфтер для обличчя Heelly
- це пристрій нового покоління для проведення очищувальних, зволожуючих, регенеруючих і антивікових процедур. Скористайтеся багатьма можливостями залежно від того, що зараз потрібно вашій шкірі (наприклад, глибоке внутрішньоклітинне зволоження або кріотерапія для набряклих втомлених очей).
фотонне світло

-фотонне світло-це сучасний косметичний метод "NEW GEN 2022", який використовується для протидії старінню шкіри, лікування уражень шкіри та захворювань. Фотонна терапія застосовується для боротьби з рубцями, псоріазом, ювенільними вуграми, розацеа, запаленням шкіри або розтяжками. Фотонні світлові процедури довели свою ефективність і, що важливо, повністю неінвазивні.

-Електростимуляція EMS вібраційний масаж

сприяє активації клітин шкіри, стимулюючи її вироблення колагену, який покращує її еластичність, тонус і пружність. Колаген також призначений для розгладження зморшок і робить шкіру гладкою і здоровою.Дія з сильним омолоджуючим ефектом Anti-Aging без необхідності в дорогих салонах краси.

ультразвуковий вібраційний масаж

відмінно розслабляє напружені м'язи і розслабляє, роблячи зморшки менш помітними. Шкіра стає більш пружною і підтягнутою. Використання масажу значно зменшує зморшки і уповільнює утворення нових. Крім того, цей масаж дуже приємний і розслабляючий.
червоне світло

довжина хвилі 620НМ (± 10нм) 18 світлодіодів глибоко досягає шкіри 630нм, тим самим покращуючи кровообіг, а регенерація колагену покращує еластичність шкіри, робить шкіру гладкою і зволоженою. Підходить для в'ялої і зморшкуватою шкіри.

синє світло

довжина хвилі 470 (±10 нм) 18 світлодіодів глибоко досягає шкіри 480 Нм, щоб вбити бактерії, сприяти циркуляції крові, може проникати до 0,25 мм під шкіру, вбивати бактерії. Він має протизапальну, бактерицидну дію, сприяє лікуванню прищів і зменшує шрами від прищів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары