Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Вібромасажер-щіточка для очищення шкіри обличчя wellderma cleansing fish

399 грн
Описание

Масажер для обличчя Wellderma Cleansing Fish - електрична щітка з м'якого силікону від WellDerma , адаптована для всіх типів шкіри, а його багаторівневий режим інтенсивності дозволять вибрати саме той, який підходить вам.Пристрій для чистки шкіри обличчя, складається з медичного силікону і міцного цинкового сплаву, забезпечує ретельне очищення та масаж.Густа медична силіконова щітка м'яко вібрує і видаляє вугрі і надлишок шкірного сала глибоко в порах без роздратування.

Завдяки поєднанню імпульсів T-Sonic і сверхгігіенічних силіконових щетинок можна видалити 99,5% забруднень, і шкірного жиру, також залишки макіяжу і омертвілих клітини шкіри, не викликаючи при цьому подразнень.

Верхня частина відмінно очищає всю поверхню шкіри і пори, за допомогою кнопки + і - можна збільшувати або зменшувати кількість імпульсів.

«Хвостом» ж можна робити масаж обличчя, який поліпшить циркуляцію крові і створить ефект ліфтингу.

Підходить для всіх типів шкіри.

6000 високочастотних вібрацій в хвилину допомагають видалити забруднення глибоко в порах, з допомогою гелю/пінки більш ретельно і глибоко очистить ваші пори і видалить чорні цятки.Це 100% водостійкий виріб, який безпечно використовувати при контакті з водою.

Комплект: Очищаюча рибка + USB-кабель

Застосування : нанесіть засіб для очищення шкіри.Намочіть щітку і включіть режим чистки.Протягом однієї хвилини м'якими круговими рухами проводьте щіткою Wellderma по поверхні шкіри.Сполосніть обличчя водою і промокніть його рушником.

Протилежної стороною щіточки (хвостом) зробіть масаж протягом хвилини, щоб надати обличчю більш пружний і підтягнутий зовнішній вигляд.

Натисніть кнопку живлення, щоб включити пристрій.Натисніть кнопку + або -, щоб відрегулювати силу вібрації.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize