Все категории
Добавить товар

4 шт пензлі кисті для макіяжу набір у футлярі mini black кисти для макияжа набор probeauty

165 грн
Описание

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Шикарний варіант для подарунка, набір сподобається, перевірено! Захват гарантований:-)
Розміри футляра: 13.5*2.8 см;
Ворс: якісне, м'яке синтетичне волокно, щільна набивка.
Поставляється у презентабельній фірмовій коробочці. Якісний дорожній міні набір пензлів для макіяжу у футлярі зі штучним ворсом високої якості. Щітки підійдуть для створення макіяжу з використанням сухих, розсипчастих та кремових продуктів. У наборі присутній великий пухнастий висувний пензель, а також 3 кисті для виконання макіяжу очей. Мініатюрні розміри набору, який можна вмістити в найменшу сумочку, дозволяють мати під рукою базовий набір найнеобхідніших пензлів для макіяжу.
- З одного боку футляра вміщено 3 кисті для очей - кожна кисть в окремому осередку, закривається кришкою.
- З іншого боку футляра – великий висувний пензель для нанесення пудри, рум'ян або хайлайтерів. За допомогою циліндра, що знаходиться в центрі футляра, цю кисть легко сховати всередину футляра, не пошкоджуючи ворсинки, а потім закрити футляр кришкою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары