Все категории
Добавить товар

Пензлик для брів anastasia beverly hills brush 7b

600 грн -9% 550 грн
Описание

Пензлик для брів Anastasia Beverly Hills Brush 7B

Цена 550 грн.

Уміння тонко підкреслити свою природну привабливість в комплексі з якісними інструментами для нанесення макіяжу дає неповторний результат, яким може захоплюватися кожна дівчина. Вашим кроком на шляху до досконалості стане елітний пензлик Anastasia Beverly Hills Brush 7b, призначений для дбайливої роботи з тінями, підведенням, або воском для брів.

Виріб складається з тоненької, надзвичайно зручної основи і металевих обойм. До них прикріплені спеціальна щіточка-йоршик і щільно набитий ворс, який має відмінні практичні характеристики, не випадає при активному використанні і не деформується навіть після тривалого терміну експлуатації. Пласка і злегка скошена форма пучка дозволить вам з максимальною точністю промальовувати навіть самі тоненькі штрихи і лінії. За допомогою цього пензлика ви зможете нафарбувати брови, подоглядати за ними, охайно розчесати їх, укласти і тим самим створити чарівний образ.

Спосіб застосування: нанесіть на пензлик тіні, помаду або пудру для брів. Тонкою частиною промальовуйте контур брови. Охайними короткими штрихами по лінії зростання волосся заповніть вибраним засобом простір між волосками. Розтушуйте текстуру щіточкою, надавши лініям плавності, а макіяжу — природності.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары