Все категории
Добавить товар

Пензлик кабукі для пудри

100 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Кілька примірників у наявності

Пухнаста, округла кисть з дуже м'якого натурального ворсу кози. Призначена для ідеальної розтушовки пудри. Ідеально підходить для нанесення всіх пудр та пігментів. Для створення більш щільного покриття іноді використовується наступний прийом: кисть збризкують простою водою з розпилювача перед початком роботи, а потім починають набирати сухий пігмент.

Така невелика хитрість дозволить отримати досить щільний рівень покриття без використання будь-яких додаткових засобів. Косметику наносять на обличчя за допомогою Кабуки круговими рухами, як би поліруючи колір, розтушовуючи його. При такому нанесенні мінеральна косметика розкривається, стає яскравішою.

Пензлик Кабуки в основному використовується для нанесення мінерального макіяжу, для щільного нанесення пудри на всю поверхню обличчя, а також для нанесення та розтушовування рум'ян.

Принципова відмінність у нанесенні косметики таким пензлем полягає в тому, що пудру або тон не розпорошують по обличчю, як, наприклад, віяловим або звичайним пензлем. Косметичний засіб "втоптують" у шкіру рівномірними та акуратними рухами по всій поверхні. При такому нанесенні пудра, тон або рум'яна лягають щільним, рівним, а головне непомітним шаром. Така технологія дозволяє приховати всі нерівності та вади шкіри, навіть незначні шрами.

Коричнева з чорним на чорній ніжці;

Біла з рожевим на золотій ніжці;

Чорна з фіолетовим на чорній ніжці;

Золотава з коричневим на золотій ніжці.

Розмір пензля: висота - 7см, ширина - низ 3 см верх 5см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Пол:
Для женщин

Похожие товары