Все категории
Добавить товар

Ельфійська ветка мужская диадема летучая мышь унісекс обруч налобное украшение косплей эльф

490 грн
Описание

Уточнюйте наявність ( рядок "Задати питання" біля ціни). Незвичайна новинка двостороння робота - перевертиш. У чому незвичайність? Робота одна, але при різному розташуванні центральній частині ( вгору краплею або вниз) - змінюється зміст прикраси. Ви напевно вже зустрічали картинки, у яких при розвороті на 90°, зображення кардинально змінюється.

🌿Чоловіча Ельфійська гілка🌿 Вгору краплею виріб виглядає строго, вишукано і лаконічно .
Вниз краплею - перетворюється в готичну , хижу і трохи містичну роботу. Оптимісти розглянуть в ній ...наївшого пузико кажана😁🦇. Песимісти - культове створіння , яке фігурує як уособлення тіньового світу ( вампірів, чаклунок, дроу та інших фентезі створінь). Ця прикраса створювалася в пару до моєї Ельфійськой гілки, тому вона ідеально підійде як парний комплект з двох прикрас - чоловічого і жіночого, для тих хто бажає виділитися з маси костюмованих персонажів і показати , що ви не одні, а з супутником.

За основу бралася Ельфійська гілка, в якій змінювалася центральна частина, боковинки не змінювалися. Конструкція чоловічої версії гілочки-діадеми , більш жорстка і виглядає грубіше, ніж жіноча.
❤️Довжина трохи більша, близько 29-31 см, висота центральної частини 3 см. На кінцях вироба прикріплена парчева срібляста стрічка , яка легко відв'язується при необхідності. Стрічка дозволяє затягнути до комфортного і щільного облягання і прикраса підходить під будь-який розмір голови.

Його унікальність в багатоцільовому призначення , прикраса може бути використано як налобні діадема, обідок, пов'язка, гілочка, гнучкий обруч чи віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму.

Тематична вечірка,карнавал, фотосесія, театральні виступи, Новорічне свято, свято, косплей, для рольовиків при створенні фентезійного світу, виступи музикантів і т. п.

Можливе виконання в іншому колірному рішенні-золотистому, синьому, червоному, фіолетовому , прозорому, зелено-смарагдовому, сірому і райдужному (останнє фото із зразками відтінків крапельок). Виріб може бути виконаний в одному кольорі , як срібляста гілка або в комбінації з іншим кольором. Дріт може бути в кольорі бронзи, золота або срібла/сталі.

Изготовление в другом цвете, дизайне или с вашими изменениями 2-3 дня. Длина так же на ваше усмотрение. Если вам необходимо изделие с отличиями от того, что на фото - спрашивайте прежде чем оформить заказ, я с удовольствием отвечу.
Состав:
хрустальные бусины , акриловые кристаллы, зелёно-радужная большая капля, проволока бижутерная, лента парча
❤️Доставка:
Оплата на карту в день заказа , отправка НП за счет получателя.

Больше авторских изделий смотрите в магазине https://shafa.ua/member/polena

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Бусины Металл Стекло
Пол:
Для женщин Для мужчин

Похожие товары