Все категории
Добавить товар

Перука блонд топер накладка на голову з волоссям світле волосся з чубчиком парик...

470 грн
Описание

Топер блонд русявий з чубчиком (реальниу колір на фото 5,6,7,8) :
- довжина 50 см (+-1 см);
- Чубчик 13.5 см;
- імітація шкіри голови на проділі;
- вага 139 грам;
- термоволокно (можна обробляти температурою до 180 ° С- крутити, вирівнювати, укладати);
- Топер на 3х шпильках.

Топер - це накладка з волоссям на верхівку голови. Абсолютно може замінити функцію повноцінної перуки або шиньйона якщо ваш колір волосся схожий на колір волосся топера.
Закріплюється топер на голові шпильками до свого волосся. Тримається надійно і міцно - можна навіть стрибати та танцювати без жодних побоювань. Чубчик можна укласти на бік або носити рівний.
Також без проблем довжину можна підрізати. Не рекомендую це робити самостійно. Найкраще скористатися послугами перукаря.

Кому підійде топер:
- Для тих у кого відтінок волосся відповідає кольору волосся топера відмінно підійде для щоденного використання. Особливо відмінний варіант для літа - не ширяє і не буде спекотно, як у перуці. Готове укладання в будь-який час доби, для будь-якої ситуації не дивлячись на те як покладено ваше рідне волосся. 1 хвилина і у вас ідеальна зачіска. Бажано, щоб довжина свого волосся була коротшою або врівень з довжиною топера. Якщо довше - не страшно, але доведеться повозитись, щоб виглядало натурально.
- Для тих хто планує фотосесію з подовженим каре (наприклад якийсь образ) - для фото це відмінний варіант (рідний колір мого волосся світлий русявий, але якщо добре укласти волосся топера, то вони відмінно приховують і перекривають моє волосся. При носінні звичайно буде помітно не відповідність волосся).
- Для тих, хто має залисини або рідкісне волосся. Топер приховає цей нюанс і додасть густоти волоссю. Чи не обтяжує як перуку і носиться комфортно.

Тепер новий! В наявності більш ніж одна одиниця.

Також є інші кольори і довжина топерів. За запитом надішлю додаткові фото.

Усі фото реальні та зроблені особисто мною.

ВИСИЛАЮ будь-якою поштою.
Можлива особиста зустріч.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары