Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Розчіски esthetic house hair brush for easy comb pink

120 грн -26% 89 грн
Описание

В наявності всі кольори на фото

Стильний гребінець для всіх типів волосся. Він допомагає якісно розподілити і розгладити пасма, усунути сплутаність і полегшити укладання.

Переваги використання

Унікальний дизайн. Всі зубчики гребінця мають строге взаєморозташування, що дозволяє комфортно і безболісно усувати сплутаність, не видираючи і не ламаючи локони. Зубчики мають спеціальну конічну форму, тому вони делікатно ковзають по волоссю, дбайливо розплутуючи його, а не опускають сплутание волосся вниз, ламаючи його.
Безпека. Гребінець зроблена з безпечного та гіпоалергенного пластика, який не викликає подразнень та інших побічних ефектів.
Ергономічність. Гребінець має зручну вигнуту хвилеподібну ручку, тому вона зручно лежить в руці і не викликає дискомфорту при розчісуванні.
Зручність. Гребінець має компактні розміри, які дозволяють весь час носити її в дамській сумочці і використовувати в міру необхідності.
Універсальність. Гребінець Esthetic House Hair Brush добре розплутує як пряме, так і кучеряве волосся, легко справляючись навіть з мокрими пасмами. В процесі процедури вона пригладжує локони, нагадує ефект використання електричногої праски
Масажний ефект. Гребінець не тільки розплутує волосся, але і масажує шкіру голови, покращуючи кровообіг і стимулюючи обмін речовин.
Естетичність. Гребінець має стильний хвилеподібний дизайн і яскраві насичені кольори, тому стане вашим незамінним "другом" на всі випадки життя.

Такий яскравий і позитивний аксесуар допоможе підняти настрій і стане прекрасним варіантом подарунка.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
lakizyuk
Пухнатамята
Киев
67% выполненных заказов
Была

Похожие товары