Все категории
Добавить товар

Морской дракон зеленый кристалл заколка для волос косплей аниме прическа украшение...

420 грн
Описание

Є запитання, бажаєте інший колір? Пишіть в приватні повідомлення на сайті.

"Морський дракон смарагдовий. Кришталева серія" - це авторські прикраси для чарівних дівчат, що цінують чисті, сяючі, однотонні аксесуари. Особливо пасує руденьким дівчатам.

Прикрасу виконано з кристалів смарагдового - зеленого відтінку, що так звабливо виблискують та кришталевих намистин в тон та у сріблястих відтінках. При штучному та вечірньому освітленні, кристали набувають максимально яскравого блиску і не поступаються скляним за рахунок ювелірного гранування та матеріалу , з якого вони виготовлені . Вони легші за скляні, що важливо при виготовленні прикрас для волосся - не так обтяжують та не б'ються.

Більше авторських робіт на будь який смак https://shafa.ua/member/polena
В моєму магазині є окреме оголошення для гребінця в прозоро срібному кольорі із серії "Кристальна" він трішки більший за розміром і є незначні відмінності.

☀️ Розмір приблизно 13 см. Може бути виготовлений гребінь протягом 2-3 днів в іншому однотонному чи комбінованому кольорі. Колір основи-гребінця та ювелірного дроту теж можна змінити на бронзовий чи золотий. При зміні кольору кристалів на однотонні прості (без АВ напилення) ціна не міняється.

Перш ніж оформити замовлення пишіть в особистий чат ( рядок "Задати питання" біля ціни виробу дрібним шрифтом для комп'ютерної версії сайту ).

💖 Передплата на карту в день замовлення . Пересилання НП за рахунок отримувача, за доставку сплачуєте окремо при отриманні відправлення .

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Бусины Металл Стекло
Пол:
Для женщин Для девочек