Все категории
Добавить товар

Шпилька автомат для волосся 8.5 см fashion глянцева (сріблястий)

100 грн
Описание

Акуратно підібране волосся - це не тільки зручно, але ще й дуже красиво, особливо якщо використовувати неповторні та оригінальні прикраси. Чарівна шпилька-автомат послужить приголомшливим доповненням будь-якого образу, надавши йому витончену та жіночну нотку. Затискач для волосся стане яскравим акцентом при створенні простих, але в той же час вишуканих зачісок як для особливої ​​нагоди, так і на кожен день.


Для виготовлення використано міцний метал, що забезпечує тривалий період експлуатації. Атрибут чудово фіксує локони будь-якої густоти. Виріб має гладку поверхню, завдяки чому плавно ковзає по волоссю і не сплутує його. Шпилька відрізняється простотою у догляді - потрібно лише періодично протирати її сухою або вологою серветкою. Аксесуар дуже зручний у зберіганні, оскільки має невелику вагу та компактні розміри.


Прикраса підкреслить усю вишуканість зачіски, зробивши образ витонченим. Елементи міцно кріпляться до основи, завдяки чому не відпадуть під час активного проведення часу. Красива шпилька-автомат надихає на нові звершення і є незамінним аксесуаром для створення ідеального образу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?