Все категории
Добавить товар

❤️‍🔥олія для вій і брів ❤️‍🔥

130 грн
Описание

❤️‍🔥Олія для вій і брів ❤️‍🔥

Відмінний засіб, при регулярному використанні якого, Ваші вії оживуть!!!

🔎Склад суміші для вій:
✔️💛По-перше - це рицинова олія, яка є основою для суміші. Це найкраще що є для вій і вже її б вистачило б для догляду за віями.

✔️💛По-друге - суміш містить масляні екстракти ромашки та гінко-білоба. Обидві рослини, екстрактами яких збагатили суміш – це універсальні «рятувальники» на всі випадки життя про властивості яких відомо дуже багато.
Ромашка гіпоалергенна, живить вії флавонідами та вітамінами, не створює подразнень для очей, адже й деякі очні хвороби лікують промиванням ромашкового настою чи екстракту.
Екстракт гінко-білоба - зовсім унікальний навіть не косметичний, а фармацевтичний компонент.

✔️💛По-третє - до суміші для вій додані ще деякі вітамінчики та активи, щоб потрапляючи в шкіру повік вони надавали стимулюючий на зростання вій вплив.

❣️Ретинол пальмітат та альфа токоферол - це вітамінний комплекс (А+Е), який також бере участь у стимуляції росту вій, живить їх, запобігає ламкості, продовжує життєвий цикл.
Результат - оксамитові та густі вії без необхідності нарощування.

❣️Суміш для догляду за віями забезпечує ретельне очищення повік і вій від залишків косметичних засобів, пилу та поту, а потім - дбайливо живить та доглядає. 🌟

❣️Вашим віям дуже потрібно приділяти особливу увагу і забезпечувати їм систематичний та поживний догляд. Суміш масел у комплексі з екстрактами, вітамінами та активами стане ефективним натуральним помічником, воно зміцнить вії, продовжить життя вії, покращить їх зростання, додасть густоти та пухнастості.

❣️Суміш по догляду за віями краще наносити на ніч, щоб вії достатньо ввібрали в себе компоненти, що насичують і живлять.

💳 Вартість - 130 грн/9 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
ybidetail
Gdm_makeup_ua
Супер-продавец
Львов
75% выполненных заказов
Была

Похожие товары