Все категории
Добавить товар

Бездоганні брови з помадкою anastasia beverly hills

810 грн
Описание

ANASTASIA BEVERLY HILLS у відтінку Blonde - найсвітліший, бежево-попелястий холодний підтон з оливковим відливом, 4 грами, нова, оригінал, купувала в Британії.

Anastasia Beverly Hills – американська марка елітної косметики із «зіркового штату» США – Каліфорнії.

Dipbrow Pomade має повітряну кремову текстуру, яка рівномірно лягає на брови, не склеюючи волоски, добре розтушовується і тримає задану форму весь день. Не розтікається та не розмазується при дощі або різких температурних змінах. Ніжна вершкова помада легко наноситься будь-яким пензлем для брів як з натуральними, так і з синтетичними волокнами.
З цим засобом можна намалювати графічні брови навіть там, де їх у принципі немає. З Dipbrow Pomade легко вирішується питання великих лисин або повної відсутності "хвостика" у брів; з помадою і намалюється, і не зітреться.
Засіб матовий, швидко зчіпляється зі шкірою і в ньому немає зайвої кремовості, яка створила б відчуття, ніби брови ось-ось потечуть.
У той же час, помадою можна намалювати і м'які лінії, і серпанок, варто лише попередньо добре розтушовувати засіб у себе на руці. І, до речі, від такого способу, колір стає набагато світлішим.

Поради щодо застосування. Злегка торкніться пензлем помади кілька разів – цієї кількості буде достатньо макіяжу однієї брови. Починаючи з нижньої частини брови, м'якою лінією вирівняйте її форму. Потім промалюйте контур брови по верхній межі, злегка позначивши кут вигину. Акуратними штрихами трохи подовжіть брову у бік скронь, якщо це потрібно. Заповніть помадою порожній простір.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Хаки
Размер:
  • Onesize