Все категории
Добавить товар

Фірмовий олівець для очей "діамант" avon true color glimmersticks diamonds eyeliner оригінал

90 грн
Описание

фірмовий олівець для очей "діамант" Avon True Color Glimmersticks diamonds eyeliner оригінал

Вік: 18+
Класифікація: мас маркет

Один із головних секретів красивого ідеального макіяжу - це виразні очі. І зробити їх такими допомагає Avon Glimmerstick Diamonds! Кремовий олівець, що викручується, забезпечує незрівнянне тонке окреслення і діамантовий блиск, створюючи сяйні лінії розкішних відтінків.

Він вирізняється м'якою формулою і неймовірно ніжною текстурою, завдяки якій нанесення дуже легке, зручне і рівномірне. Олівець швидко підкреслює красу очей і надає погляду виразності, не розтягуючи і не травмуючи чутливу шкіру.

Косметичну формулу збагатили вітаміном Е, який відомий зволожувальними, антиоксидантними і заспокійливими властивостями. Також у складі є вітамін С, що допомагає засобу боротися з вільними радикалами, захищати шкіру від впливу зовнішніх подразників, покращувати кровообіг і прискорювати регенерацію клітин. Завдяки додаванню до складу білого воску формула має живильні та пом'якшувальні властивості.

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не не початі позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли кількість продукту , але не плутаємо грами та мілілітри.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві !

Обмін або повернення не передбачено

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize