Все категории
Добавить товар

Mua 15 shade eyeshadow palette палетка тіней для повік

200 грн
Описание

Якщо ви полюбляєте змінювати образи і точно знаєте, які відтінки вам личать, тоді вас неодмінно потішать чудові палетки тіней MUA 15 Shade Eyeshadow Palette, виготовлені справжніми британськими професіоналами. Вони містять 15 відтінків однієї колірної гами, які чудово комбінуються.

У пластиковому футлярі з прозорою верхньою кришкою ви знайдете найпопулярніші й гарні тони. Матова текстура легко лягає на шкіру і розтушовується. Ви легко створите плавний перехід або досягнете насиченого кольору за допомогою різних технік нанесення, але водночас завжди будете впевнені у стійкості й рівномірності кольору. Така палетка стане вдалим придбанням як для професіонала, так і для любителя.

Спосіб застосування: нанесіть найсвітліший відтінок тіней на всю повіку і розтушуйте. Найтемнішим кольором підведіть очі вздовж нижніх вій і розтушуйте. Темним відтінком проведіть лінію вздовж верхніх вій і в кутиках очей. Ледь розтушуйте. Нанесіть темніший колір на рухому повіку, ретельно розтушовуючи перехід кольору.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары