Все категории
Добавить товар

Подводка для глаз ламбре/glamour eyeliner/

251 грн
Описание

Опис Lambre Glamour Eyeliner

Глибокий чарівний погляд може легко закрутити голову будь-якому чоловіку! Підкреслити природну красу можна за допомогою декоративної косметики. Перманентна підводка для очей розроблена фахівцями бренду Lambre. Завдяки Glamour Eyeliner всього за кілька секунд ви зможете легко та швидко намалювати красиві стрілки. Їх довжина і товщина залежить від сили натискання: для нюдового підійдуть тонкі, а для зухвалого smoky eyes — широкі та довгі. У будь-якому випадку ваш макіяж буде бездоганним!

Серед важливих переваг засобу — висока стійкість. Підводка не ​​розмазується і не розтікається, а після нанесення швидко висихає. Завдяки спеціально розробленій формулі стрілки будуть рівними, а колір — насиченим.

Спосіб застосування: маленькими штрихами проведіть тонку лінію біля коренів вій від внутрішнього кута ока до зовнішнього. Якщо хочете намалювати стрілку, робіть це в кілька етапів. Коли тонка лінія вже готова, проведіть ще одну коротку лінію від зовнішнього кута ока в бік кінчика брови, але не робіть її занадто довгою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
galicka2
galicka2
Супер-продавец
Синельниково
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары