Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Туш для вій senana beutiful mascara 8 g

153 грн

распродажа до 16 Май

122 грн
Описание

Туш-мрія 😍

Туш для ресниць Senana Beutiful Mascara 8 g (кисть класична натуральная щетина)

Пензлик не силіконовий, класична форма


1. У туші для вій щіточка виготовлена так, що кожна вію фарбується рівномірно з усіх боків, від коренів і до кінчиків. ☺️

Туш дає змогу створити неймовірний об'єм і одночасно подовжити вії.
Для поліпшення росту та здорового блиску вій туш містить бджолиний віск, віск рисових висівок і смоли сенегальської акації. Туш легко змивається спеціальними засобами для зняття макіяжу.


Завдяки унікальній щіточці, Ваші вії поділяються, ретельно фарбуються й підкручуються буквально за один дотик! Туш, що подовжує, проста у використанні, її можна застосовувати як для денного, так і для вечірнього макіяжу. Продукт стійко переносить сніг, дощ і піт, з нею Ви можете вести активний спосіб життя і не боятися, що Ваш макіяж попливе!

Формула туші для вій дає можливість макіяжу триматися рівно стільки, скільки Вам потрібно. Для того, щоб повністю змити водостійку туш, Вам потрібно буде скористатися молочком, міцелярною водою або гідрофільною олією, звичайною водою продукт змивається грудочками без ефекту "панди". Стійка туш випускається у фірмовій коробочці, об'єм продукту у флаконі 8 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары