Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Туш 4d senana

150 грн
Описание

Об'ємна Туш для вій Senana marina

Очі в ореолі таких вій - мрія, втілена в життя! Цей погляд говорить про ніжність, вишуканість, витонченість і жіночність. Туш для вій з ефектом сценічної довжини - цей магічний засіб ідеально підійде для макіяжу очей і зробить погляд розкішним. Щіточка зручна і обережна, зручно фарбує вії навіть у куточках очей. Водостійка, не обсипається.

Об'єм 8 р.

Колір насичений чорний. Від блискучої упаковки просто неможливо відвести погляд! Ідеально підійде для подарунка! Унікальність туші не тільки в її складі, що гарантує стійкість та однорідність нанесення.

Зручна форма щіточки дозволяє захоплювати більше вій, при цьому нанесення буде максимально комфортним, продуктивним, без грудочок. Багато ворсинок легко поділяють ваші вії і надають їм дивовижну пухнастість! В результаті погляд стане м'яким і дуже виразним.

Спосіб застосування:
Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою аплікатора і проводячи нею вгору вздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий чи третій шар.

Дуже класний тюбик! Дуже святково виглядає!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
anast...
anastasia25613
Запорожье
0% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары