Все категории
Добавить товар

Туш для вій handaiyan colourful mascara, кольорова туш, водостійка, 5 г

220 грн
Описание

Туш для вій Handaiyan Colourful Mascara, кольорова туш, водостійка,  5 г

 

Кожна людина прагне до позитиву, свята, світла. Адже так хочеться набридлі чорні і сірі тони змінити яскравими фарбами! Саме тому, модними стають кольорові відтінки туші для вій!

Handaiyan Mascara – це саме той помічник у макіяжі, що відповідає всім вимогам – чудово подовжує, піднімає та поділяє вії, зволожує, робить навіть не густі та рівні вії пухнастими та привабливими.

Особливості:

не обсипається протягом дня і легко змивається;

гладка та тонка текстура, без грудочок;

тонка щіточка для чіткого ефекту;

легко знімається, не викликає алергії, не викликає дискомфорту на очах;

водостійка;

не тестується на тваринах.

При правильному використанні кольорової туші вона може зайняти місце незамінного засобу в будь-якій косметичці. Так, для природного макіяжу модні візажисти використовують простий прийом: на верхні вії наносять туш чорного кольору, а на нижні – коричневого. Це дозволяє зробити погляд більш виразним і відкритим, але водночас цілком природним. А кольорова туш контрастних тонів допомагає відтінити колір жіночих очей. 

Спосіб застосування:

Для досягнення найкращого результату - починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою і проводячи нею вздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий чи третій шар.

Обирайте наші водостійкі туші для вій Handaiyan Colourful Mascara, що дозволять створити нові гармонійні поєднання, які підійдуть саме Вам. І нехай ці кольори не тільки порадують очі, але і гідно їх прикрашають.

Матеріал щіточки: Пластик.

Об'єм: 5 мл.

Виробник: Китай.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары