Все категории
Добавить товар

Універсальна туш для вій miss2m, 7 мл

219 грн
Описание

Опис товару
Універсальна туш HD HIGH DEFINITION розроблена для вій будь-якого типу. Її силіконова щіточка при нанесенні туші наче обволікає кожну війку, щоб підняти її, подовжити, підкрутити та надати вражаючого об'єму. З кожним рухом щіточки HD HIGH DEFINITION MASCARA ваші вії стають довшими, густішими та ультрачорними! Туш підходить для тонких, густих, прямих і підкручених від природи вій. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Вага
7 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання профарбувати вії від коренів до кінчиків, використовуючи зигзагоподібні рухи. Дати туші можливість підсохнути. Повторювати нанесення до отримання бажаного ефекту.
Застереження
Щільно закривати після використання. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Берегти від тепла і прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, Cl 77499, канделільський віск, парафін, карнаубський віск, гліцерил стеарат, рисовий віск, стеаринова кислота, цетеариловий спирт, пальмітинова кислота, феноксиетанол, гідроксиетилцелюлоза, CI 77266 (нано), гідроксид калію, сорбат калію, диметикон, алантоїн, поліестер-4, етилгексилгліцерин, нітрат натрію, гліоксаль, токоферол.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары