Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Похожие товары

Туш для вій too faced better than sex mascara, міні, оригінал, тушь для ресниц

299 грн
Описание

Туш для вій Too Faced Better Than Sex Mascara, мініатюра, оригінал.

"Туш із з провокативною назвою Better Than Sex Mascara від популярного американського бренду Too Faced стане для вас справжньою знахідкою в тому випадку, якщо ви хочете бути володаркою пишних, підкручених та ультрачорних вій. Високоякісний косметичний продукт, що полюбився дівчатам зі всього світу, відрізняється мякою кремоподібною консистенцією, що не утворює грудочок під час нанесення. Його формула збагачена екстрактом сенегальської акації та карнаубським воском, які не тільки роблять вії більш обємними, але також зміцнюють їх та захищають від несприятливого впливу навколишнього середовища.

Зручна щіточка у формі пісочного годинника забезпечує рівномірне фарбування від коренів до кінчиків, піднімаючи вії і обволікаючи їх тушшю по всій довжині. Завдяки чудовій стійкості косметичний засіб не друкується на повіках, не обсипається і не розмазується протягом усього дня, тому ваш макіяж завжди буде досконалим.

Розчешіть вії перед використанням туші. Нанесіть туш від коріння до кінчиків вій в 1-3 шари залежно від бажаного ефекту.

Цікавий факт: в консервативних арабських країнах цю туш продають під назвою «Better Than Love» («Краща, ніж кохання»), і вона так само користується великою популярністю. За дослідженнями компанії Too Faced, 8 з 10 клієнток стверджують, що це найкраща туш, яка в них була; а 3 з 10 погоджуються, що ця туш дійсно краща за секс) "

Абсолютно нова.

Колір: чорний
Об`єм: 3.9 мл

Більше косметичних засобів можна переглянути в моїх оголошеннях.

Без торгу будь ласка!
100% оплата на картку.
Доставка Новою поштою або Укрпоштою (під вашу відповідальність).
Повернення не передбачене.

При покупці трьох і більше косметичних засобів (одягу, взуття, прикрас) та 100% оплаті на картку пересилання Новою Поштою за мій рахунок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize