Все категории
Добавить товар

Сиворотка для росту вій і брів bioaqua nourishing liquid eyela...

80 грн
Описание

Сироватка для росту вій - це безпечний засіб, спрямований на збільшення довжини та об'єму вій, волосків брів. До складу продукту входить морська вода, яка сприятиме зміцненню коренів волосся, підвищенню пружності вій і їх здоровому блиску. Протеїни шовку, що містяться в сироватці, потовщують волоски, завдяки чому вії виглядають більш об'ємними.

Сироватка для росту вій Bioaqua випускається в зручному форматі, що нагадує туш: невеликий тюбик укомплектований тонким пензлем, що робить нанесення засобу максимально простим.

До переваг сироватки для вій слід віднести:

-Ефективність. Засіб показує перші результати вже через тиждень щоденного застосування, причому досить однократного використання в день перед сном.
-Безпека. У складі засобу - тільки сертифіковані компоненти. Сироватка не дратує слизову, не викликає печіння або іншого неприємного відчуття при попаданні в очі.
-Універсальність. Склад однаково ефективний і на віях, і на бровах.
-Зручний формат випуску. Тонкий пензлик розподіляє сироватку рівномірно, при цьому витрачається мінімальна кількість засобу.

Активні компоненти засобу живлять і зміцнюють вії і брови, прискорюють їх ріст за рахунок зміцнення і насичення корисними речовинами волосяних фолікулів.

Використовувати сироватку рекомендується щодня, після зняття макіяжу. Ретельно зніміть туш для вій і тіні для повік, дозвольте шкірі висохнути, потім акуратно нанесіть засіб по лінії росту волосся над верхніми віями. На нижню повіку наносити сироватку слід під лінією росту вій.

Спосіб застосування: на очищену шкіру і волосся нанесіть засіб, так щоб він покрив всю необхідну ділянку, де необхідно відновити зростання. Залиште засіб вібратись, через 10-15 хвилин можна додатково злегка помасажувати. Використовуйте 1-2 рази на день. 

7 мл.

Розмір: One size

Колір: Білий

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Пол:
Для женщин