Все категории
Добавить товар

Bell ideal brow set

70 грн
Описание

Bell Ideal Brow Set

Уявіть собі ідеальний набір тіней для брів. Набір, що зробить ваш погляд виразним і привабливим. Якщо ви маєте безліч варіантів, серед яких важко обрати найкращий, зверніть увагу на Ideal Brow Set відомої польської косметичної торгової марки Bell. Моделювання та коригування брів стануть тепер приємними клопотами.

Набір тіней Bell Ideal Brow Set підкреслить натуральний колір ваших брів, дозволить отримати бажаний відтінок. Двосторонній спеціальний пензлик дозволить кількома рухами рівномірно нанести тіні та віск для створення чарівного образу.

Спосіб застосування: оберіть необхідний для Ваших брів шаблон (тонкі, густі або натуральні брови), прикладіть шаблон до брів і зафіксуйте вказівним і великим пальцем. Візьміть трохи тіней пензликом, і нанесіть точно по вирізу шаблону. Зробіть те ж саме з іншою бровою, попередньо перевернувши шаблон і очистивши його від залишків тіней.

Набор идеально подходит для изменения формы бровей и их украшения, он может придать бровям желаемую форму и подчеркнуть их цвет, тем самым обеспечивая естественный вид бровей!
В набор входит специальный полупрозрачный воск, позволяющий моделировать форму бровей, и матовые тени, подчеркивающие естественный цвет бровей. На одном конце специально разработанного консилера для бровей есть кисточка для нанесения воска, а на другом — аппликатор для нанесения теней, облегчающий его использование.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары