Все категории
Добавить товар

Органические бальзамы для губ с ароматом мандарина и ромашки поштучно sierra bees

250 грн -72% 70 грн
Описание

в оголошенні ціна за 1 шт з набору

Органічний бальзам для губ з ароматом мандарину та ромашки Sierra Bees
Містить виготовлений екологічним способом бджолиний віск, оливкову та соняшникову олії, а також вітамін E
Етичний продукт, який має сертифікат USDA Organic і не містить ГМО
Виготовлено з екологічно безпечних і біорозкладних інгредієнтів
Продукт не містить сульфатів, консервантів, штучних ароматизаторів і не тестується на тваринах
Органічний склад сертифіковано Oregon Tilth
Bee good to your Lips!

Органічний бальзам для губ з ароматом мандарину та ромашки Sierra Bees містить бджолиний віск, виготовлений екологічним способом, оливкову олію, соняшникову олію та вітамін E.

Наш органічний бджолиний віск, сертифікований Міністерством сільського господарства США, постачається професійними бджолярами, які працюють відповідно до наших суворих соціальних, екологічних і економічних вимог.

Ми купуємо органічний бджолиний віск, сертифікований USDA Organic, у перевірених бджолярів, які часто є представниками третього або четвертого покоління в цій галузі та мають багаторічний практичний досвід. Їхні доходи залежать від того, наскільки етично й гуманно збираються неочищений віск і мед. Вони пишаються тим, що рік за роком виробляють високоякісну продукцію, не завдаючи шкоди бджолам і довкіллю.

Збір нашого органічного бджолиного воску відбувається на організованих пасіках або в дикій природі, де збирачі роблять усе можливе, щоб забезпечити гарний догляд за бджолами. Постійно стежачи за вуликами, бджолярі можуть бути певними, що бджоли здорові та добре годуються протягом року, особливо під час посухи або морозів. Багато наших бджолярів використовують дерев’яні вулики, які підвішують на дерева, щоб бджіл не турбували дикі тварини.

Крім того, більшість наших бджолярів беруть участь у постійних державних і університетських дослідженнях. Ці важливі дослідження мають на меті розробити кращі способи поводження з бджолами та захистити їх у природному середовищі існування.

Органічний бджолиний віск — це натуральний продукт від матінки-природи, виготовлений екологічним способом. Наше завдання — захищати бджіл, щоб вони й надалі запилювали рослини та виробляли високоякісний органічний бджолиний віск для наших нащадків.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize