Все категории
Добавить товар

Transparent lab - восстанавливающая маска для губ

600 грн
Описание

Маска для губ overnight Soft + Smooth Lip створена для відновлення сухої та потрісканої шкіри губ. Косметичний продукт із комплексом із 6 керамідів на рослинній основі та гіалуроновою кислотою м'яко впливає на шкіру губ, насичуючи її вологою, повертаючи їй здоровий вигляд, м'якість та гладкість. Кокосова олія та олія ши збагачує шкіру поживними компонентами, пом'якшує та зволожує її, захищає від впливу низьких температур, обвітрювання, сухості та утворення мікротріщин. Вже на ранок шкіра губ набуде здорового зволоженого вигляду, без відчуття стягнутості і дискомфорту.

Переваги:

Призначена для догляду за ніжною шкірою губ.

Ефективно зволожує та живить.

Відновлює, загоює мікротріщини.

Захищає від обвітрювання та сухості.

Збагачена натуральними оліями.

Має приємну текстуру.

Активні інгредієнти:

Гіалуронова кислота - проникає у найглибші шари шкіри, притягує молекули вологи та утримує їх усередині, забезпечуючи необхідне зволоження. Прибирає ознаки старіння, покращує колір губ.

Кераміди – відновлюють шкіру губ, прибирають сухість та лущення, зволожують, прискорюють загоєння тріщин. Поліпшують захисний бар'єр шкіри.

Олія ши - за рахунок наявності жирних кислот має омолоджуючу дію, розгладжує зморшки, живить корисними компонентами, зволожує та відновлює шкірний покрив.

Кокосовва олія - насичує вологою і загоює тріщини. Стимулює синтез колагену та процеси регенерації клітин шкіри. Має антибактеріальний ефект.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары