Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Бальзамы для губ

120 грн
Описание

Натуральні бальзами для губ.

Ці ніжні бальзамчики незамінні у будь-яку погоду. Вони чудово зволожують, живлять тендітну шкіру губ, усувають сухість і лущення, відновлюють її природню еластичність і колір, захищають від негативних факторів оточуючого середовища, перепадів температур, обвітрювання. А головне те, що вони підходять для діток з самого раннього віку☝️ 💋

Співвідношення ненасичених жирних кислот у маслах, що входять до складу бальзамів, ідеально підходять для підтримання оптимального захисного бар'єру шкіри. Фосфоліпіди, амінокислоти, вітаміни А, D, E, тетрогідроканнабінол, сезамол, лецитин, протеїни... Всі ці незамінні для шкіри речовини надають бальзамам потужних протизапальних, антибактеріальних і антиоксидантних властивостей, наділяючи їх вираженим зволожуючим і захисним ефектом.

Всі бальзами містять лише натуральні, безпечні компоненти:
Масла какао, авокадо, зародків пшениці, мигдалю, обліпихи, коноплі, манго, кунжуту, оливковий сквалан (натуральний зволожувач з оливкової олії), цетилстеариловий спирт (жирний спирт, натуральний зволожувач з кокосового масла), віск бджолиний, вітаміни Е, А, какао терте, ефірні олії.

А ще вони мають надзвичайно тонкі і приємні аромати та легкий медово-шоколадний присмак, який надають масло какао і бджолиний віск... Завдяки такому коктейлю смаку і аромату, бальзам просто хочеться з'їсти весь до краплинки😂😂😂

В наявності є такі бальзами:

1. Шоколадний (живлення, захист, без ефірних олій, підходить для малечі).

2. Конопля, кунжут, вербена (зволоження, живлення, антиоксидантний ефект, захист)

3. Мандариновий (, живлення, зволоження, захист, підходить для малечі)

4. Жасминовий (живлення, зволоження, відновлення пружності)

Бальзами у зручних, повністю біорозкладних помадницях з системою push-up. Вони дуже економно витрачається і його вистачить мінімум на 4-5 місяців використання.

Вага бальзаму 12г, ціна - 120 грн.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?