Все категории
Добавить товар

Бальзам для об'єму губ з ароматом персика trimay volufiline deep volume lip balm

450 грн
Описание

Бальзам для губ з ароматом персика  миттєво усуває сухість і лущення. Робить шкіру пружною, розгладжує дрібні зморшки, надає м'якість і гладкість. Засіб захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів, відновлює ліпідний бар'єр. Загоює роздратовану шкіру, знімає запалення і заспокоює обвітрені губи. Глибоко живить і зволожує шкіру, насичує вітамінами і оздоровлює.Бальзам не містить штучних барвників, ніжно-рожевий відтінок утворюється за рахунок унікального складу засобу.

Бальзам містить запатентований інгредієнт Volufilline, забезпечує губам об'єм і еластичність. Компонент розроблений французькою компанією з виробництва косметичних інгредієнтів Sederma і витягується з кореня рослини Анемаррена, що виростає тільки в Азії. Цей компонент чудово впливає на еластичність шкіри і широко використовується у всьому світі завдяки своїй високій стабільності та ефективності. Відмінно підходить для підвищення еластичності шкіри, збільшення обсягу, живлення і зволоження.

Бальзам містить компонент Varrier ™ - натуральний засіб для захисту від ультрафіолету, отриманий з чотирьох екстрактів ягід: тутовника, годжі, полуниці і барбарису.

 

- Натуральна захист від сонця з 4 екстрактів ягід

- Захист клітин від УФ-випромінювання

- Ефект поліпшення зморшок

- Зволоження

- Перевірений на стійкість до температури і УФ-випромінювання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
tonymoly
Tony Moly
Коломыя
48% выполненных заказов
Была

Похожие товары