Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Відновлюючий бальзам pure paw paw

145 грн
Описание

Привіт мене звуть Pure Paw Paw! Я лікувальний бальзам із ферментованої папайї. Люблю лікувати ніжну шкіру губ, але знадоблюся скрізь, де потрібно прибрати сухість та роздратування. Кажуть, я пахну як полуничний смузі у літній день. Я приїхав з Австралії, де давно лікую чутливу шкіру. Своїм успіхом я завдячую ферменту екзотичної папаї — Папаїну. Папаїн багатий антиоксидантами та вітамінами, тому австралійці століттями лікують рани та опіки з його допомогою. У лабораторії Pure Paw Paw Папаїн змішали з вазеліновою базою для бальзаму, і вийшов я! Я лягаю на шкіру тонким шаром і загою мікротріщини, прибираю відчуття стягнутості і сухість. Особливо мене люблять наносити на губи, щоб пом'якшити їх та розгладити шкіру перед нанесенням помади.

Порада від Pure Paw Paw: Прийшли перші сонячні дні і у вас обгоріла шкіра? Нанесіть мене на обгорілі ділянки як SOS-засоби. Я приберу почервоніння і шкіра не почне лущитись і "злазити".

Нанесіть мене скрізь, де шкірі потрібне харчування, зволоження та відновлення. Я із задоволенням пом'якшу шкіру на ліктях і п'ятах, заспокою роздратування, загою порізи, опіки та укуси. Я можу бути навіть гелем для брів або живильною базою під макіяж для нормальної та сухої шкіри.

Нанесіть на кутикулу, щоб пом'якшити та підготувати її до наступних процедур. Бажано робити це перед сном, щоб засіб краще ввібрався.
Гарним помічником бальзам стане навіть при застуді. Зволожуй бальзамом кінчик носа після використання хустки, щоб уникнути почервоніння, подразнення та лущення шкіри.

Засіб представлений у 2-х об'ємах:

15 мл;
25 мл;
Країна виробник - Австралія

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
r1991r
Korean Secret
Ивано-Франковск
67% выполненных заказов
Была